“Monstrul de la Torino” este un român de 44 de ani, care își VIOLA COPILA MINORĂ în fața soției și a altei fiice

Clipe de teroare în familia unui român din Torino! Românul de 44 de ani a fost arestat în urmă cu trei zile, sub acuzația de maltratare familială și violență sexuală agravată asupra unui copil minor, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

De mai mult timp, românul și-a supus soția și cele două fiice, hărțuirilor de tot felul. Una dintre fetele acestuia s-a dovedit că era abuzată în mod repetat de către acest bărbat, care acum este în închisoare.

În urma anchetei s-a stabilit faptul că, soţia şi cele două fiice, au fost abuzate și bătute în mod repetat, iar una dintre fete a devenit obiectul sexual al tatălui.

Potrivit oamenilor legii, de fapt, românul ar fi abuzat în mai multe rânduri de fata minoră chiar în fața soției și a altei fiice. Nimeni, cu toate acestea, nu ar fi îndrăznit să se răzvrătească împotriva lui, din cauza climatului de teroare pe care îl instaurase în acasă.

Sătulă de viaţa pe care o trăia, soţia a găsit puterea, la sfârşitul anului trecut să denunţe aceste orori prin care trecea împreună cu fetele ei.

loading...

Procuratoarea Antonella Barbera, care a condus activitatea anchetatorilor din sediul poliției din Torino, a fost responsabilă pentru coordonarea investigațiilor de lungă durată. Investigațiile efectuate nu au făcut altceva decât să confirme poveștile femeii, care au permis în cele din urmă să-l trimită pe bărbat în spatele gratiilor.

Românul de 44 de ani a fost astfel arestat, sub acuzația de maltratare familială și violență sexuală agravată a copilului minor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalulgazetaromaneasca.com