O copilă de 14 ani a fost UCISĂ de un adolescent de 17 ani, cunoscut pe Internet. Criminalul a fost condamnat pe viaţă

O crimă înfiorătoare a fost descoperită anul trecut într-un parc din Wolverhampton, în Marea Britanie. Totul s-a întâmplat pe data de 11 aprilie 2018, atunci când Viktorija Sokolova de 14 ani, a hotărât să-l întâlnească în realitate, pe un adolescent de 17 ani, cunoscut pe o reţea de socializare, scriu cei de la observator.tv

Băiatul a chemat-o într-un parc din oraș, sub pretextul că vrea să-i vorbească, iar după câteva minute, acesta i-a cerut fetei să întreţină cu el relaţii intime, adolescentul fiind un împătimit al filmelor pentru adulţi. Deoarece fata nu a fost de acord cu propunerea acestuia, s-a enervat atât de tare încât lovit-o de cel puțin 21 de ori peste cap, cu ciocanul, cauzându-i moartea.

Ajuns la faţă locului, detectivului Caroline Corfield care s-a cupat îndeaproape de acest caz, a declarat presei britanice că este de departe “Cel mai înfiorător caz pe care l-am văzut”.

După ce băiatul a lovit copila de 14 ani într-un mod inimaginabil, a luat trupul neînsufleţit şi l-a târât 150 de metri, apoi orbit de furie, tânărul a batjocorit-o.

Un trecător a văzut-o pe copila zăcând fără suflare pe o bancă, însă a crezut că este o păpușă vandalizată.

loading...

Potrivit celor de la Mirror Online, băiatul a negat atât acuzația de crimă, cât și cea de viol, susținând că raportul intim a fost consensual.

Jurații britanici nu au fost deloc impresionați și l-au condamnat la închisoare pe viață. Timp de cel puțin 19 ani, ucigașul nu va putea fi eliberat sub nicio formă.

“Șapca ei plină de sânge și cerceii au fost găsiți într-un loc și, îngrozitor, trei dintre dinții ei, ceea ce indică violența atacului. Corpul a fost apoi târât 150 de metri, unde a fost găsit”, a declarat inspectorul Caroline Corfield, de la Omucideri.

“La fel ca mulți adolescenți, Viktorija testa terenul și putea fi încăpățânată, dar era o fată populară și avea toată dragostea din partea familiei și a prietenilor. Avea toată viața înainte, dar din păcate i-a fost curmată”, a mai spus detectivul. “Nu ai niciun regret”

Judecătorii au fost de aceeași părere. “E clar că ce s-a întâmplat în parc nu a fost ceva pe moment, ci foarte bine plănuit de către tine. E clar nu doar că ai plănuit să o violezi, ci și să o bați cu unealta până la moarte. Respingi orice responsabilitate și nu ai niciun regret”, a conchis judecătorul Jeremy Baker.

O declarație emoționantă a mamei copilei a fost citită înainte sentinței. “Ziua de 12 aprilie a fost cea mai oribilă din viața mea. În acea zi, lucram ca de obicei. Lumea mea s-a prăbușit. Nu puteam să înțeleg ce se întâmplă. Simțeam că nu mai am lacrimi și inima mi-a fost sfâșiată în bucăți. Timpul s-a oprit pentru mine, la fel și dorința de a trăi. Viktorija era scopul vieții mele. Am vrut să mor odată cu ea”, a mărturisit Karolina Valantiniene.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv