Din GELOZIE, Florin de 40 de ani şi-a UCIS soţia cu 18 lovituri de CUŢIT. Copilul lor de 10 anişori a CHEMAT POLIŢIA.

O crimă de o gravitate inimaginabilă s-a întâmplat cu o seară înainte într-un bloc din Arad. Tânăra Izabela de 38 de ani, mamă a unui băieţel de doar 10 anişori, ceruse divorţul de soţul ei, Florin de 40 de ani, un om de o gelozie rară. Simţind că nu este totul în regulă, Izabela ceruse ordin de protecţie împotriva bărbatului, scriu cei de la observator.tv

Florin H., cuprins de gelozie şi-a înjunghiat de 18 ori soţia cu un cuţit de bucătărie, chiar sub ochii copilului lor de numai 10 ani.

Tânăra de 38 de ani a fost ucisă noaptea trecută de soţul cu care se afla în divorţ, după ce ceruse ordin de protecție, în instanță, împotriva bărbatului, însă a renunțat la proces.

Una dintre vecine a povestit presei şi organelor de anchetă, faptul că a auzit ţipete în apartament unde aceştia locuiau.

După ce a fost sigur că soţia sa, Izabela Ramona H., este moartă, criminalul s-a înjunghiat în abdomen, apoi s-a aruncat de la etajul 9 al blocului în care locuia.

loading...

Anchetatorii au stabilit că bărbatul şi-a ucis soţia, sub ochii copilului lor de doar 10 anişori.

Cel care a sunt la 112 a fost chiar băieţelul lor. Copilul a găsit cheile apartamentului, a descuiat şi a ieşit din casă cerând ajutor. Florin şi Izabela, aveau o relaţie de 22 de ani şi erau în proces de divorţ încă de anul trecut.

Surse din anchetă spun că bărbatul de 40 de ani bănuia că soţia lui are un iubit şi, orbit de gelozie, a ucis-o chiar în apartamentul în care locuiau împreună cu cel mic.

În acest caz, procurorii au deschis două dosare penale, unul pentru omor din culpă şi celălalt pentru sinucidere.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv