O tânără de 19 ani s-a căsătorit cu un bătrân de 62 de ani. Familia ei este REVOLTATĂ.

Un caz mai deosebit a apărut în urma unei poveşti de dragoste mai puţin obişnuite. Tânăra de 19 ani, Samantha Simpson s-a îndrăgostit nebuneşte de un bărbat mult mai în vârstă decât ea, şi de atunci, aceasta este supusă tirurilor de vorbe mai puţin ortodoxe, pe care fata nu le consideră întemeiate, scriu cei de la fabricatinromania.info

Samantha l-a întâlnit pe JR în vârstă de 62 de ani, datorită unor prieteni comuni, iar de atunci susţine că s-a indragostit pe loc de bărbat, chiar dacă între ei este o diferenţă de 43 de ani.

Cei care îi văd împreună, îl numesc pe bărbat „abuzator de copii”, motiv pentru care şi familia acesteia a refuzat să accepte relaţia lor, tocmai datorită diferenţei de vârstă dintre ei. Samantha lucuia în apartamentul părinţilor ei din Berryville, Arkansas, iar JR a avut curajul să se mute cu ei.

Ca să astupe gura lumii, cei doi s-au logodit, după care a urmat căsătoria pe 8 ianaurie 2018, iar fericitul cuplu trăieşte acum în Wichita, Kansas şi vor să-şi intemeieze propria familie.

Samantha este în prezent studentă şi declară supărată că primeşte zilnic ameninţări de la străini, care îi numesc soţul „abuzator de copii”, „pedofil”, iar de cele mai multe ori îl încurcă cu bunicul ei.

loading...

„Nu există niciun moment atunci când suntem la o întâlnire, ca cineva să nu facă un comentariu negativ, şi acest lucru este foarte obositor. Am trecut prin destule cu familia mea, dar şi cu prietenii, pentru că nu ne-au acceptat relaţia. Însă când străinii fac asta, deja devine prea mult” a spus Samantha, potrivit DailyMail.

Samantha a declarat presei, că s-a îndragostit pe loc de el, datorita felului în care arăta, dar şi pentru că are maniere: „Când l-am întâlnit am fost surprinsă să văd că este un gentleman”.

În prezent, tânăra încearcă să rămână însărcinată şi speră ca atunci când se va întâmpla asta, abuzurile verbale să înceteze, pentru că nu vrea să-şi crească copilul înconjurat de toate bârfele astea.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
fabricatinromania.info