O româncă de 59 de ani a fost PĂCĂLITĂ pe Internet să meargă în Italia, dar acolo nu a aşteptat-o NIMENI. După trei zile, a leșinat de epuizare și disperare

Povestea unei românce de 59 de ani, începe frumos pe Internet, atunci când un italian a reuşit să o ademenească să-şi cumpere bilet din banii ei, ca să ajungă la San Benedetto del Tronto, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Românca noastră a ajuns într-un final în autogara din San Benedetto del Tronto, dar s-a trezit că nu o aşteptă nimeni şi că nu are bani şi un loc unde să doarmă.

Au urmat după două zile de coșmar, în care nu a făcut altceva decât să se plimbe prin oraș fără o țintă anume, a leșinat de oboseală, epuizare și disperare. Rușinea întâmplării a făcut-o să nu ceară ajutorul nimănui.

Doamna românca a sosit duminică în Italia, cu autocarul, având o întâlnire cu omul care i-a promis să înceapă o nouă viață, acesta garantându-i un loc de muncă și, poate, altceva.

Aspectele legate de conversațiile dintre cei doi nu au fost foarte clare, deoarece femeia nu vorbește deloc limba italiană. Cert este însă că atunci când a sosit în San Benedetto, nu a găsit pe nimeni să o aștepte.

loading...

În câteva ore a realizat că a fost înșelată, dar și că nu știa cum să se întoarcă în România, pentru că nu mai avea bani. Umilirea și rușinea pentru înșelăciunea căreia i-a căzut victimă, au oprit-o să ceară ajutorul cuiva.

Femeia a început să se plimbe prin oraș, a stat ore bune lângă un bar, apoi s-a întors de câteva ori în autogara unde o lăsase autocarul, până marți după-amiază, când s-a prăbușit de epuizare și slăbită de puteri.

A avut mare noroc, că a fost ajutată mai întâi de unul dintre băieții care erau acolo în acel moment, apoi de personalul medical de 118. În final a reușit, în ciuda dificultăților cu care se confrunta cu limba, să clarifice povestea ei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalulgazetaromaneasca.com