Românul Victor P. de 50 de ani, condamnat pe viaţă în Germania pentru crimă, a fost prins după 19 ani

Românul Victor P. în vârstă de 50 de ani, a fost condamnat la închisoare pe viață pentru crimă, complicitate la crime și jafuri, în anul 2000. La acea vreme, fiind convins că va fi prins, românul a fugit din Germania înainte de a fi încarcerat. Acesta a fost dat în urmărire de Procuratura din Potsdam, scriu cei de la stiridiaspora.ro citând bild.de

Acum câteva zile, poliția federală germană a anunțat că l-a arestat pe Victor P., în aeroportul din Munchen. Românul nostru tocmai sosise cu un avion din România.

Conform sursei citate, Victor P. era convins că nu va mai fi căutat şi acum, după 19 ani, iar autoritățile aeroportuare au fost șocate să constate că au depistat un criminal căutat pentru a executa închisoare pe viaţă.

În momentul reținerii, el a încercat să-i convingă pe nemți că fac o greșeală și că ar fi vorba de o coincidență de nume.

Fiind supus unui tir de întrebări din partea organelor de poliţie, până la urmă, criminalul a recunoscut că el este cel căutat și a fost încarcerat.

loading...

Victor P. a fost condamnat acum 19 ani, de Tribunalul Districtual Potsdam, la închisoare pe viață pentru crimă, implicare în alte crime şi jafuri. Românul a reuşit să fugă din ţară după pronunţarea sentinţei, el fiind căutat de 19 ani.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro