Un ROMÂN este dat DISPĂRUT de o SĂPTĂMÂNĂ. Era șofer de TIR și a dispărut din ANGLIA

Un român din Satu Mare, șofer de Tir în Anglia a dispărut de o săptămână. Potrivit informatiilor publicate pe o pagina de Facebook de un apropiat al acestuia, familia nu a mai putut lua legatura cu el de luni de la ora 19:20, scriu cei de la jurnaldinromania.ro

Un prieten de-al său, tot șofer de TIR, a făcut un apel la întreaga comunitate de tiriști români, și nu numai, pentru a-l găsi pe șoferul dispărut.

”Salut colegi,
Am nevoie de un pic de ajutor și niște distribuiri. Persoana din imagine este un prieten de-al meu iar familia sa a pierdut legătura cu el aseară ( luni seara -n.r. ) la ora 19.20. Era în Anglia, pregătit să treacă în Irlanda ( Nu știu portul exact. Era pe vaporul cu rută scurtă ). Are un MAN verde cu numărul de înmatriculare SM 15 GLO. Îl cheamă Vasile. Dacă cineva l-a văzut sau ştie de el orice informație vă rog să mă anunțați. Orice distribuire e binevenită. Vă mulțumesc”, sună mesajul postat marți, în jurul orei 12.00, de Călin Florin Mik în grupul Greii Șoselelor.

Ulterior, pe același grup, au apărut informații cum că, în momentul dispariției, sătmăreanul se afla cu tirul la Calais și se pregătea să treacă la Dover, scrie presa locala.

Haideti să ajutăm la găsirea lui Vasile. Sa ne mobilizam cu totii si sa DISTRIBUIM acest mesaj. Dacă știe careva ceva despre acest bărbat sau despre Tir-ul său, să-l anunțe pe Călin Florin Mik sau autoritățile. Vă multumim!

NOTĂ: Articolul a fost preluat INTEGRAL – Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul jurnaldinromania.ro

loading...