VIDEO – Tânăra ucisă cu bestialitate și incendiată de fostul iubit a fost condusă pe ultimul drum. I-au fost aproape rudele, prieteni şi foştii ei colegi

Astăzi în jurul orei 12:00, cortegiul funerar a pornit de la biserica „Sfântul Gheorghe” către cimitirul de la Geamuri, din Zona Industrială. Cortegiul era format din sute de oameni, veniţi să o conducă pe Valentina pe ultimul drum. Vizibil distrusă de durere, mama fetei abia a găsit puterea să meargă în urma mașinii mortuare, scriu cei de la reporterbuzoian.ro

Valentina și-a găsit odihna veșnică. Tânăra ucisă cu bestialitate și incendiată de fostul iubit, Cosmin D., a fost condusă astăzi de rude, prieteni și foști colegi pe ultimul drum.

Moartea Valentinei a fost violentă, trupul fiindu-i ars aproape complet. Sicriul a stat tot timpul acoperit, așa cum a fost scos de la morga Serviciului de Medicină Legală.

Valentina era o fată frumoasă, calmă, cu o inimă caldă și mereu gata să ajute pe oricine. Ei nu-și doresc decât ca tânărul care a băgat-o în pământ să primească ceea ce merită.

Conform presei locale, avocații lui Cosmin au contestat măsura arestului preventiv dispusă duminică de magistrații Tribunalului Buzău. Șansele ca tânărul să fie eliberat sunt însă minime, chiar dacă suspectul ar fi colaborat, mărturisind o parte din fapte.

loading...

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul reporterbuzoian.ro