Citiți Rugăciunea către Sfântul Înger Păzitor al Vieții, despre care, Părintele Cleopa spunea că face minuni – VIDEO

Din cele mai vechi timpuri, se spune că rugăciunea către îngerul care ne păzește pe drumul vieții, poate face adevărate minuni. Părintele Cleopa mărturisea că puterea acestor cuvinte este foarte mare și că, rostită constant, ne fereşte de orice rău lumesc.

Iată mai jos textul rugăciunii!

“Sfinte îngere, cel ce stai înaintea pătimașului meu suflet și al vieții mele celei ticăloase, nu mă lăsa pe mine, păcătosul, nici nu te depărta de mine pentru neînfrânarea mea. Nu da loc diavolului celui viclean, ca să-mi stăpânească cu silnicie acest trup muritor.

Întărește mâna mea cea slabă și neputincioasă și mă îndreptează la calea mântuirii. Așa, sfinte îngere al lui Dumnezeu, păzitorul și acoperitorul sufletului și al trupului meu celui ticălos, iartă-mi toate cu câte te-am mâhnit în toate zilele vieții mele și orice am greșit în această zi.

Acoperă-mă în această noapte și mă păzește de toată ispita celui potrivnic, ca să nu mânii cu nici un păcat pe Dumnezeu; și te roagă pentru mine către Domnul, ca să mă întărească întru frica Sa și vrednic să mă arate pe mine, robul Său, bunătății Sale. Amin”.

loading...

Sursă FOTO. Sursă VIDEO: MARISYA40 Articolul este preluat INTEGRAL de pe portalul taramearomania.ro