TRAGEDIE în Italia – Vasile Nechifor, un român de 45 de ani a fost UCIS de un copac doborât de vânt

Tragedie fără margini în familia unor români din Italia. Sâmbătă 23 februarie 2019, în centrul şi sudul Peninsulei, fenomene meteorologice mai puţin obişnuite au fost anunţate pe toate canalele mass-media. Cel mai rău în acel moment era „Tramontana”, un fenomen ce se manifestă prin vânturi puternice, care au atins şi 130-140 km/oră, creând dificultăți în circulație, copaci doborâți și chiar patru persoane decedate.

O sâmbătă cu vânturi puternice, care au atins 130-140 km/oră, „Tramontana” cum o numesc italienii, a marcat o situație mai puțin obișnuită în centrul și sudul Peninsulei: dificultăți în circulație, copaci doborâți și chiar patru persoane decedate, scriu cei de la emigrantul.it citând ediţia online a publicaţiei corriere.it

Dimineață, în jurul orei 10,30, Vasile Nechifor, un român de 45 de ani rezident în localitatea Palombara Sabina, la doar câţiva kilometri de Roma, se deplasa cu mașina sa, o Fiat Panda, pe șoseaua Maremmana Inferioară 34.

În dreptul fabricii Agreumetta un pin de mari dimensiuni a fost doborât de vânt peste mașină. Orice tentativă de salvare a românului a fost inutilă, acesta fiind în cele din urmă, declarat decedat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul emigrantul.it

loading...