Românul Florin Manea de 30 de ani a MURIT cu zile într-un spital din Anglia. Familia îndurerată vrea să se facă DREPTATE

O tragedie incredibilă trăieşte acum o familie de români din Marea Britanie, care cere dreptate pentru Florin, un tată de doar 30 de ani, lăsat să moară într-un spital din Anglia, scriu cei de la observator.tv

Din relatările familiei s-a aflat că Florin Manea a mers singur la spital pentru că se simţea foarte rău. La doar 30 de ore de la internare, familia a fost anunţată că bărbatul a murit. Românul avea doar 30 de ani şi era tatăl unui băieţel adorabil. Naşa de cununie a lui Florin a postat pe Facebook povestea morţii acestuia şi acuză medicii că l-au lăsat pe român să moară cu zile, în spital.

Andreea povesteşte că Florin a început să se simtă rău pe 20 februarie şi a mers la Nortwich Park Hospital. Vomita sânge, avea scaune cu sânge şi o stare generală foarte rea, dar a fost lăsat să aştepte fără ca cineva să îl bage în seamă, susţine femeia. După 20 de ore şi după ce a leşinat de trei ori, medicii au încercat să îl trateze.

Andreea mai scrie că după 20 de ore de aşteptat în spital, lui Florin i s-a făcut anestezie generală, din care nu s-a mai trezit, fiind declarat decesul la 30 de ore după ce ajunsese la spital, pe 22 februarie.

Curios este faptul că cei de la spital, refuză să îi arate soţiei lui Florin fişa medicală şi să îi spun ce i-au administrat acestuia. Familie vrea să afle ce l-a ucis pe tânăr, dar nimeni nu-i dă deocamdată vreun răspuns.

loading...

Andreea G Nicolae a mai scris pe facebook următoarele cuvinte cutremurătoare:

Aveai toată viaţa înainte… ce-o să zică băiatul tău peste ani… când o să crească şi o să audă că “doctorii” în care el ar trebui să aibă încredere i-au răpit fiinţa care ar fi făcut orice pentru el? CUMMMM? Nu pot să fac altceva decât să îţi cer iertare… iarta-mă!!! Iartă-ne dacă ţi-am greşit… O să rămâi veşnic în sufletele noastre omul bun şi puternic pe care îl ştiam… Te iubim mult finule, odihneşte-te în pace!

“În spital, la internare,
Când aducem tot de-acasă,
N-ar fi rău s-avem, în plasă,
Un chibrit şi o lumânare.”

  • Nortwich Park Hospital – 22.02.2019 –

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv