TERIFIANT! Un PROFESOR şi-a UCIS soţia şi cei trei fii ai săi, în vârstă de 13, 11 și 6 ani.

O crimă fără precedent s-a petrecut în vara anului 2016, în Irlanda, atunci când Alan Hawe, în vârstă de 40 de ani, fost director de școală, și-a ucis cu bestialitate soția profesoară și cei trei fii ai săi în vârstă de 13, 11 și 6 ani, scriu cei de la a1.ro

Cum s-a petrecut totul … Criminalul și-a omorât soția și cei trei băieți cu cuțitul în timpul nopții, iar apoi a lăsat un bilete de adio în care explica cât de bine s-a simțit atunci când și-a omorât copiii: ,,A fost o plăcere”.

În bibiletele de adio lăsate după ce a comis crimele, acesta dă de înţeles care a fost motivul halucinant pentru care și-a distrus familia cu sălbăticie.

Conform organelor de anchetă, prima crimă a fost cea a soției sale. A coborânt apoi în bucătărie şi a scris biletul de adio. Fără să stea pe gânduri, a urcat în camera băieților, omorându-i pe toţi cu un cuțit în timp ce dormeau.

Realizând ce a făcut, a mai coborât odată în bucătărie şi a scris iarăşi un bilet, explicând cum s-a simțit în timp ce își omora copii. Ulterior, acesta și-a cerut scuze. După ce a comis aceste crime teribile, bărbatul s-a sinucis.

loading...

În cel de-al doilea bilet acesta explică că și-a pierdut mințile: ,,Am fost cu adevărat implicat în toate lucrurile pe care le-am făcut împreună. Dar cred că a existat un fel de psihoză în mine care m-a făcut să îmi facă plăcere să fac asta. Îmi pare rău pentru cum i-am omorât pe toți, dar pur și simplu nu a existat o altă cale”.

În primul bilet bărbatul a mărturisit că multă lume îl considera o persoană drăguță, dar în realitate, nimeni nu i-a cunoscut părțile lui întunecate: „Nu știu ce a fost, dar pe cât de normal am fost, pe atât de întunecat am fost și nimeni nu a văzut asta”. El a mai scris că îi este rușine de ce a făcut și că “era mai ușor să moară decât să trăiască cu adevărul a ceea ce făcea”.

Profesorul şi-a rugat mama într-unul dintre biletele de adio, să îi incinereze trupul și să îl arunce în ocean, dar că, mama lui nu a mai reuşit să afle de existența biletelor, decât după ce fiul ei a fost îngropat.

Familia soției este distrusă și cere dreptate. Recent, familia femeii care a fost ucisă, a declarat că aceștia ,,Nu știu nici după atâta timp care este adevărul morții acestei familii aparent atât de frumoase”

Fiind audiate recent, sora doamnei Hawe, Jacqueline Connolly, și mama ei, Mary Coll care sunt distruse după nefericita tragedie, refuză să accepte dovezile anchetelor despre moartea familiei și de asemenea refuză că Alan Hawe avea o depresie care a degenerat în psihoză, rezultând uciderea doamnei Hawe și a copiilor ei.

Ele îl numesc ,,diavol” și nu își pot explica ce s-a întâmplat cu adevărat.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro