Un ŞOFER ROMÂN BEAT la volan a provocat un ACCIDENT MORTAL, pe o stradă din Italia

Un accident deosebit de grav a fost provocat de un şofer român în vârstă de 30 de ani, pe Via Furbara Sasso, Roma, Italia.

Conform celor de la stiridiaspora.ro care citează publicaţia baraondanews.it, accidentul s-a petrecut vineri noapte, atunci când la volanul unui Audi A3, un român a intrat cu viteză într-o mașină a unei familii de italieni.

La volanul automobilului lovit se afla un bărbat de 60 de ani, care a murit în urma impactului. Soția lui a scăpat cu viață din accident.

Șoferul ucis a fost aruncat din mașină în urma izbiturii. Anchetatorii ajunşi imediat la faţa locului, au declarat că șoferul român conducea cu mare viteză și că nu există urme de frânare la locul accidentului.

Conform Corriere della Serra, românul a fost rănit și dus la spital, unde, în urma alcooltestului, medicii au transmis că avea o alcoolemie de 4 ori peste limitele legale prevăzute în această țară.

loading...

Ulterior, șoferul român a fost reținut de polițiștii din Roma.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul stiridiaspora.ro