Un TATĂ de 34 de ani şi-a ÎNJUNGHIAT băieţelul de 6 ani, de 62 de ori, apoi şi-a ştrangulat soţia

O crimă fără precedent s-a petrecut de curând în Rusia. Savva Nikitin are 34 de ani şi este tatăl unui băieţel de 6 anişori şi soţul unei frumoase femei de 29 de ani, scriu cei de la observator.tv

Într-una din zile, Savva Nikitin a mărturisit că și-a înjunghiat de 62 de ori copilul. Înainte de momentul crimei, l-a fi batjocorit în mod repetat, după cum le-a povestit anchetatorilor.

Conform celor de la The Sun şi orbit de furie, bărbatul și-a strangulat apoi soția, după care a scris mesaje cu sângele lor pe podea. Fiind laş şi aflându-se într-un moment foarte stresant, Savva Nikitin a încercat să-și taie venele, însă fără succes.

Acum, bărbatul de 34 de ani din Moscova este ținut sub pază armată, după ce și-a ucis cu brutalitate fiul de doar șase ani.

Întreaga tragedie a avut loc imediat după ce soția acestuia a aflat ce se întâmplă și l-a amenințat cu poliția.

loading...

Surse din cadrul investigației au declarat că bărbatul ar fi folosit un cuțit și o șurubelnită pentru a-și ucide băiatul. La scurt timp după crimă, acesta a scris cu sânge, pe podeaua apartamentului, “eu te-am făcut, eu te omor”.

Femeia, de 29 de ani, ar fi încercat să-l oprească și chiar s-a luptat cu el, însă în cele din urmă a fost strangulată. Bunica ei a fost cea care a chemat poliția, după ce a descoperit trupurile fără suflare.

În spitalul de înaltă securitate în care este imobilizat, Savva Nikitin le-a declarat anchetatorilor că și-ar fi supus fiul la perversiuni, înainte de a-l înjunghia de peste 60 de ori.

Conform sursei citate, criminalul este fiul unui cunoscut scriitor din Crimea, Alexander Nikitin.

Cu o zi înainte de a-și ucide familia, acesta a întocmit un testament, lăsându-i tatălui său toate bunurile.

Familia criminalului era văzută de oamenii din jur ca fiind una fericită şi foarte prietenoasă. Cei trei se mutaseră în Moscova în 2014, atunci când Crimea a fost anexată de trupele lui Vladimir Putin.

Bărbatul riscă acum până la 20 de ani de închisoare pentru crimele pe care le-a mărturisit.

Sursa FOTO. Cititi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv