GIGI BECALI şi-a făcut SPITAL PRIVAT – Bolnavii de cancer au prioritate: “E un spital la care plătesc eu. Totul este gratis!”

Cu doi ani în urmă a fost demarat un proiect ambiţios finanţatorului echipei FCSB, prin care se dorea construcţia unei clinici, care să se ocupe de bolnavii de cancer.

Astfel, proiectul a fost demarat în zona Arcom, lângă locul în care Steaua își avea birourile. Cu o mare credinţă în Dumnezeu şi o nestăvilită dorinţă de a ajuta oamenii care se află în suferinţă, Gigi Becali a reuşit să-şi își concentreze faptele caritabile prin realizarea spitalului privat.

Renumitul finanţator Gigi Becali, a mărturisit celor de la cancan.ro, următoarele:

”Eu am făcut o clinică, bine, tot spital este, se ocupă de bolnavii de cancer. Unitatea este unde avea Steaua birourile, la Arcom. Toată clădirea este acum spital. Acolo totul este pe gratis, nu se plătește. Bine, nu e pe gratis… Se plătește, dar plătesc eu… E un spital la care plătesc eu. Plătesc la spitalul meu cum ar veni, că nu ai voie să faci pe gratis, altfel e evaziune fiscală. Și atunci plătesc eu singur toate tratamentele. Dar le plătesc la spitalul meu”.

Fiind un Om cu suflet mare, Gigi Becali avea să anunțe: ”Totul este gratis!”.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul cancan.ro