Diana vrea să o ajute pe mama ei să rămână în viață: „Îmi doresc ca mama să mai primească o șansă de la Dumnezeu!”

Totul a inceput pe 5 iunie 2018 cand mama a fost diagnosticata cu o forma de cancer la plamani ce evolueaza foarte repede… Dupa cateva cure de chimioterapie facute la plamani, care cu greu, pareau sa functioneze, starea ei s-a agravat,ultima oara pe 29 ianuarie a ajuns de urgenta la spitalul de Neurologie Iasi unde s-a simtit foarte rau, cu dureri puternice de cap, stare de confuzie permanenta, tulburari mari de memorie, de vorbire si dezechilibru ?.

Diagnosticul ne-a daramat.. metastaze multiple diseminate pe emisferele cerebrale si edem cerebral… A urmat 5 sedinte de radioterapie..

In doar 8 luni de zile, boala si starea ei s-au agravat pe zi ce trece! Tumora nu a putut fi operabila pana acum, ceea ce e un mare minus in evolutia bolii!

Ca si fiica, la doar 22 de ani, imi doresc din tot sufletul ca mama sa mai primeasca o sansa de la Dumnezeu…. sa ma vada la casa mea, sa poata sa se bucure de nepoti… ca pana la urma nu are decat 59 de ani ☹ Durerea din sufletul ei nu vreau sa mi-o imaginez avand in vedere ca, mai are un copil si anume, fratele meu in varsta de 29 de ani diagnosticat cu tetrapareza spastica, o mama care se roaga zi si noapte pentru ea, tata care este disperat si toti ceilalti care ne luptam din rasputeri sa-i fie bine!

In acest moment imi doresc din tot sufletul sa o ajut cu tratamentul Cimavax EGF din Serbia pe cat posibil. Tratamentul acesta nu este suficient in acest moment pentru ea, dar ne dorim sa o putem duce in Turcia pentru chimioterapie, radioterapie, imunoterapie.. Toate acestea vor incepe dupa o serie de investigatii. Pentru toate aceste costuri avem nevoie de sustinerea voastra financiara pe cat este posibil !!! ???⚠️⚠️

Va multumesc pentru timpul acordat citirii acestei postari!! Sper din suflet sa-i indeplinesc cea mai mare dorinta si anume, sa traiasca! ??

IBAN Tanasa Diana : RO18BRDE240SV67990782400

IBAN Tanasa Cristian(tata): RO62BRDE240SV95877402400

Articol PRELUAT INTEGRAL de pe pagina de Facebook

loading...