Italia – Un român de 47 de ani a fost UCIS într-un accident de maşină. Justiția îl SCAPĂ pe vinovatul ITALIAN

O veste tristă vine din Italia, acolo unde românul Vasile Ricol în vârstă de 47 de ani și-a pierdut viața, după ce a fost lovit de o mașină marca Alfa Romeo 159, condusă de un tânăr italian în vârstă de 29 de ani, scriu cei de la stiridiaspora.ro

În urma impactului s-a stabilit că românul nostru și-a pierdut viața pe loc. În certificatul de deces eliberat de către autorităţile din Italia se specifică negru pe alb, că în urma accidentului, craniul victimei a fost vătămat foarte grav iar creierul a fost distrus în totalitate, ceea ce demonstrează că maşina care l-a lovit pe român avea o viteză excesivă, făcându-l vinovat pe șoferul.

Totuşi, procurorul din Foggia, Domenico Zeno spune că fapta de ucidere din culpă, nu există, pentru că românul ar fi traversat prin loc nepermis.

Vasile Ricol, în vârstă de 47 de ani nu a avut practic nici o șansă să supraviețuiască, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața.

Procurorul italian a decis însă că șoferul italian nu are absolut nicio vină, iar viteza nu a constituit un factor agravant.

loading...

Conform presei locale, tragicul accident de circulaţie s-a petrecut în oraşul Foggia din Italia.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din Italia, pe portalul stiridiaspora.ro