Mihai Căldăraru s-a internat de urgență la Spitalul Victor Babeș din Capitală

Mihai Căldăraru, preşedintele Asociaţie MicNews din Bucureşti, a ajuns de urgenţă la Spitalul Victor Babeș, iar cei de la urgenţă au decis ca acesta să rămână internat, pentru o serie de analize medicale şi tratament de specialitate.

Contactat telefonic, Mihai Căldăraru a declarat că se află internat în spital, iar astăzi i s-au administrat perfuzii, din cauza faptului că nu a dormit de aproximativ 48 de ore, iar oboseala acumulată l-a făcut să se simtă foarte rău.

Reamintim că Domnul Mihai Căldăraru deţine în prezent funcţia de Preşedinte al Asociaţie MicNews din Bucureşti, având ca obiect de activitate, ajutorarea persoanelor defavorizate şi a familiilor aflate în dificultate.

Pe Mihăiţă Căldăraru îl cunoaşte foarte multă lume. A apărut acum câţiva ani la o emisiune socială, unde se vorbea despre viaţa grea dusă de acesta prin orfelinatele dărâmate şi sărace, ale statului român.

A părăsit lumea aia “inconfortabilă”, dar nu a uitat că acolo şi-a trăit jumătate din viaţă. Cu sufletul “golit de fericire” a ajuns să aducă el, bucurie pentru mii de oameni care nici acum, astăzi, nu au ce pune pe masă, cu să-şi îmbrace copii şi cu ce să-i pregătească în prag de început de şcoală …

loading...