Un ROMÂN de 28 de ani a MURIT pe un şantier din Belgia. Soţia şi cei doi copii mici au rămas fără ajutorul lui

O tragedie fără margini trăieşte acum o familie din localitatea Mărăcineni, județul Buzău. Un tânăr român de doar 28 de ani a decedat pe un șantier din Belgia, după ce un perete s-a prăbușit peste el.

Cătălin Georgian Coșconel plecase în străinătate în speranța că le va putea oferi un trai mai bun soției și celor doi copii, un băiețel de patru ani și o fetiță de două luni și jumătate, scriu cei de la ziarulromanesc.net citând libertatea.ro

Acesta se căsătorise în anul 2014, stabilindu-se la Mărăcineni, în județul Buzău. Ultima vizită în țară a fost făcută în luna februarie, atunci când Cătălin a fost prezent la botezul fetiței sale.

Plecase în Belgia pentru a câștiga mai mult. Avea un contract de muncă pe un șantier și venea periodic la soție și la cei doi copii. Tânărul a avut un accident de muncă și a murit.

Pe pagina sa de Facebook, rudele și prietenii au postat mesaje sfâșietoare. „Ai lăsat un gol imens în viețile noastre. Atât de tânăr cu vise mari, aveai planuri multe pentru cei mici. Dumnezeu să te ierte, suflet drag, vei rămâne în inimile noastre acel băiat glumeț si iubit de toată lumea”, se spune într-unul dintre mesaje.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul ziarulromanesc.net