Moldova are 1 metru de AUTOSTRADĂ – Ministrul Cuc este de ACORD cu românul care făcut DEMERSUL – „Răbdarea a ajuns la o limită”

Conştient de MINUNEA apariţiei peste noapte a unui singur METRU de AUTOSTRADĂ, Ministrul Transporturilor se declară „motivat” de românul care a construit acel metru şi pare că este în totalitate de acord cu acesta, scriu cei de la libertatea.ro

Răzvan Cuc a declarat că înțelege demersul lui Ștefan Mandachi, antreprenorul care a cheltuit 4.500 de euro pentru a realiza simbolic un metru de autostradă între Putna și Voroneț.

Dacă ministrul transporturilor spune că înțelege că răbdarea românilor a ajuns la limită cu privire la construcția de autostrăzi, autoritățile locale susțin că metrul de autostradă a fost construit ilegal, iar o posibilă consecință ar fi amendarea antreprenorului.

„Eu înțeleg demersul oricărui român, pentru că, într-adevăr, răbdarea a ajuns la o limită și lucrul acesta nu poate decât să ne impulsioneze și mai mult ca să accelerăm proiectele, să modificăm legislația, să facem proceduri mai simplificate. Înțeleg demersul domnului, antreprenorului din Suceava. Nu am în program să merg să văd metrul de autostradă dar repet, îi înțeleg demersul omului, noi lucrăm conform legislației” a spus Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, potrivit celor de la Digi24.

Ştefan Mandachi a anunţat într-o conferinţă de presă, care a avut loc luni, că la ora inaugurării monumentului autostrăzii va suspenda timp de 15 minute activitatea restaurantelor şi hotelurilor pe care le administrează. Suceveanul i-a provocat şi pe alţi oameni de afaceri să îi urmeze exemplul. Între ei, Ion Ţiriac, George Becali şi Viorel Cataramă.

loading...

Afaceristul a anunţat că nu vrea să candideze la o funcţie publică, nu este membru de partid şi că singurul lucru pe care şi-l doreşte este ca şi în România să se construiască autostrăzi. Antreprenorul sucevean a făcut şi alte demersuri pentru construirea de autostrăzi.

El a tipărit trei milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi!” pe care le-a distribuit prin intermediul celor 40 de restaurante pe care le are în toată ţara, conform canalului de youtube, laurentiurdt.