S-a născut dependentă de …! ”Am făcut amor cu câțiva bărbați pe săptămână și simțeam de parcă nici nu s-ar fi întâmplat.” – FOTO

Mărturia unei femei dependente de „amor”, a ajuns de curând pe prima pagină a tabloidelor din străinătate. Tânăra se numeşte Laurie Jade Woodruff, are 30 de ani, este din Sheffield şi a luptat ani de zile cu dependența de sex. Și-a pierdut virginitatea la doar 12 ani, iar de-a lungul timpului a făcut amor cu aproape 200 de bărbați, scriu cei de la a1.ro

Întrebată, tânăra a mărturisit: ”Am făcut dragoste cu șase bărbați deodată, iar fostul a privit totul!” Minunea s-a întâmplat într-o zi, când a aflat că este însărcinată şi va naşte. Aceasta a dezvăluit că viața ei s-a schimbat drastic după ce a devenit mamă.

Obișnuia să facă amor cu șase bărbați pe săptămână, însă nașterea fiului ei, care acum are 18 luni, a schimbat-o dramatic. Fiind convinsă că ceva nu este în regulă cu viaţa ei, femeia a acceptat că are nevoie de ajutor şi a mers la consiliere, unde a întâlnit alți dependenți de sex.

Astfel, în urma ședințelor de consiliere, aceasta și-a dat seama cât de mult greșea, iar de patru luni n-a mai fost cu nimeni. De asemenea, ea a recunoscut că a avut atâtea relații, încât le-a pierdut șirul, însă crede că numărul bărbaților care i-au trecut prin pat se apropie de 200.

Mai mult de atât, ea a recunoscut că și-a dorit să facă sex și cu femei și cu bărbați. La un moment dat, pe când avea 20 de ani, a făcut sex cu șase bărbați deodată, iar fostul ei partener a privit totul.

”Am făcut amor cu câțiva bărbați pe săptămână și simțeam de parcă nici nu s-ar fi întâmplat.”, a recunoscut ea, precizând, de asemenea, că de-a lungul vieții a avut șase relații serioase.

Astăzi, tânăra mămică a recunoscut că s-a despărțit de tatăl fiului ei din cauza dependenței sale. Acela a fost momentul când și-a dat seama că are nevoie de ajutor și a decis să facă o schimbare. Acum, încearcă să învingă dependența de sex și se dedică în totalitate fiului ei.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesantye pe portalul a1.ro