Un TIR a intrat pe contrasens şi a SPULBERAT o maşină, în care se aflau mama, fiica şi iubitul ei

În această dimineaţă, în jurul orei 09, un pompier abia ieşit din tură se îndrepta spre casă. Acesta a auzit de accidentul teribil şi a accelerat, fiind primul care a ajuns la fața locului, în localitatea Lunca Corbului, din Argeş. Acolo a găsit trei victime prinse în autoturism, scriu cei de la observator.tv

De fapt, un șofer de TIR care circula pe șoseaua care leagă Piteștiul de Slatina a ajuns pe contrasens și a făcut praf o maşină în care se aflau mama, fiica, dar și iubitul celei din urmă.

În urma accidentului, toate cele trei persoane care se aflau în maşina Volkswagen au rămas încarcerați și au fost grav răniți.

Şocat de cele întâmplate, soferul de TIR care a provocat accidentul susține că era ceva pe carosabil și a derapat.

Pompierul ajuns primul la faţa locului s-a mobilizat şi a început să oprească şoferii aflaţi în trafic, pentru a-i da o mână de ajutor până la venirea echipajelor de intervenţie.

loading...

Imediat, la locul accidentului au ajuns echipajele medicale şi un elicopter SMURD, care au preluat fata şoferiţei şi au transportat-o la Spitalul Floreasca, din Bucureşti, deoarece aceasta era cel mai grav rănită. Fiind conştientă, tânăra l-a rugat pe medicul de pe elicopter să îi anunțe rudele și prietenii despre ce s-a întâmplat.

TIR-ul care a ajuns pe constrasens transporta anvelope. Venea de la Slatina și mai avea 50 de kilometri până la destinație, în Pitești. Șoferul le-a recunoscut imediat polițiștilor că el a fost de vină.

Șoferița și logodnicul fetei sunt în îngrijirea medicilor, la Spitalul de Urgență din Pitești. Fata şi logodnicul ei se pregăteau pentru facultate, iar mama fetei îi ducea la Slatina pentru meditații.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv