Lucreţia și Mariana sunt surorile gemene românce, găsite MOARTE în parcul Montsouris din Paris

În ziua de 8 martie 2019, în jurul orei 07.30, un cetăţean care se plimba în zona lacului din parcul Montsouris, Paris, a observat cadavrele româncelor şi a anunţat autorităţile.

Conform observator.tv care citează presa franceză, gemenele românce au fost identificate pe baza actelor de identitate pe care le aveau asupra lor,
se numesc Lucreţia şi Mariana, sunt născute în anul 1970 şi au domiciliul în Bucureşti.

Poliţia franceză susţine ipoteza sinuciderii, cu toate că apa lacului din parcul Montsouris abia ajunge la 85 de centimetri. La câţiva metri de lac, pe o bancă, a fost găsită o scrisoare de adio.

Cele două femei erau îmbrăcate şi aveau feţele acoperite cu eşarfe. Ele ar fi intrat în parc joi seara, înainte de ora închiderii, şi s-ar fi sinucis în cursul nopţii.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că Ambasada României la Paris are în atenție cazul celor două persoane de cetățenie română decedate la data de 8 martie 2019, în Paris, Republica Franceză.

loading...

“Imediat dupã semnalarea cazului de către autoritățile locale, reprezentanții misiunii diplomatice au făcut demersuri în vederea identificării și notificării familiei.

Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice, nu s-au primit cereri de asistență consulară în legătură cu acest caz. Ancheta autărităților cu privire la acest eveniment este în desfășurare.

Ambasada României la Paris monitorizează cu prioritate situația și menține legãtura cu autoritățile locale, fiind pregătită să acorde asistență consulară, inclusiv prin eliberarea documentelor necesare repatrierii și a certificatului de deces“, transmit autorităţile române.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv