ULTIMA ORĂ! Primăria Sectorului 3 NU mai are BANI de SALARII

Bugetul de stat pentru anul 2019, dă bătăi de cap mai multor instituţii ale statului român. Partidul de guvernământ PSD, trebuia să depună bugetul până la sfârşitul anului 2018, dar ei l-au înaintat la jumătatea lunii februarie, din cauza bâlbâielilor rezultate de faptul că nu aveau banii necesari majorărilor salariale intrate în vigoare la începutul anului.

S-au majorat cu aproximativ 3.000 de lei salariile parlamentarilor, cele din învăţământ, salariile poliţiştilor şi pensiile speciale. Mai urmează şi majorările alocaţiilor copiilor, apoi cele ale tuturor pensionarlor din România.

Toate acestea au secătuit bugetul de stat, în timp ce încasarile au scăzut din cauza plecării în masă a muncitorilor români către alte state ale Uniunii Europene, unde cuantumul salariilor este considerabil mai mare decât în România.

Astfel, Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, astăzi, faptul că nu sunt bani de salarii. Acest lucru se datorează „din cauza faptul că bugetul nu este în vigoare”, scriu cei de la stiridiaspora.ro

„Nu avem bani de salarii. Este foarte grav. La Primăria Sector 3, din cauza faptul că bugetul nu este în vigoare, activitatea primăriei este grav afectată. De ce discutăm acum de o criză a bugetului? Acesta trebuia să fie gata la finele anului trecut.

loading...

Cine trebuie să promoveze bugetul? Este o întrebare retorică. Nu mai răspund la întrebări retorice.

Pentru luna februarie am cerut o cotă din TVA mai mare ca să avem bani de salarii. Pentru luna martie sperăm să ne descurcăm din ce primim, astfel există riscul ridicat să nu mai putem plăti salarii”, a declarat Robert Negoiță.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulstiridiaspora.ro