Trei tineri din Vaslui, de 16, 17, şi 23 de ani, au VIOLAT o femeie pe câmp şi apoi au lăsat-o să moară.

O femeie în vârstă de 49 de ani din Ghergheleu / Vaslui, a fost găsită moartă pe un câmp, după ce dispariţia ei a fost sesizată în urmă cu trei zile la poliţie, scriu cei de la us24.ro citând observator.tv

Totul s-a întâmplat în felul următor: trei tineri de 16, 17, şi 23 de ani, au luat-o cu forţa pe femeie dintr-o toaletă şi au dus-o pe marginea unei bălţi, unde au chinuit-o până la moarte. Un grup de localnici au descoperit cadavrul şi speriaţi, au anunţat imediat organele de poliţie.

În urma anchetei desfăşurate, trei tineri au fost reţinuţi şi apoi arestaţi preventiv pentru 30 de zile, după ce s-a stailit că aceştia au violat-o pe femeie şi au lăsat-o apoi să moară pe câmp.

Concluziile medicilor au stabilit că femeia a fost violată, fiind lăsată în agonie de cei trei autori. Rudele femeii au fost îngrozite de fapta celor 3 tineri vasluieni. “Au găsit-o nişte oameni pe un câmp, moartă, dezbracată, cu un ochi scos. Au luat-o din toaletă. Nu trebuia să o omoare, puteau sa o lase in pace, de ce au trebuit să o omoare?”, a spus printre lacrimi o rudă a femeii.

Patroana barului unde s-a dus femeia la toaletă spune că hainele femeii au rămas în baie şi acolo le-a găsit soţul ei, când a venit de dimineaţă, întrebându-se unde a plecat femeia fără haine. Procurorii criminalişti spun că victima s-a dus la magazinul din sat şi la un moment dat s-a dus la toaletă. În magazin se aflau 3 tineri, de 16,17 si 23 ani, care au conversat cu victima, iar la un moment dat, tânărul de 23 s-a dus dupa ea.

loading...

A luat-o cu forţa, rămânâd hainele acolo, au pus-o în căruţă şi pe malul unui iaz, au violat-o şi fără niciun regret, au abandonat-o acolo. Se pare că victima nu a putut opune rezistenta şi nici nu s-a putut deplasa.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
us24.ro