Un ROMÂN de 20 de ani a fost OMORÂT în stația de metrou Queensbury din Londra

Un tânăr român în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a murit în urma unei agresiuni fizice, petrecute sâmbătă noapte în Londra. Acesta se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții și a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury din Londra, relatează cei de la ziarulromanesc.net

În urma unei lovituri primite, tânărul de numai 20 de ani s-a prăbușit la pământ, lovindu-se la cap. Chemate de urgenţă, la fața locului au ajuns echipajele medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde românul nostru a fost declarat decedat.

În Londra, este cunoscut faptul că există o numeroasă comunitate vicoveană, iar printre membrii acesteia se vorbeşte că în mod cert, autorii teribilei crime, au fost tot români. De altfel, există și un martor direct, prietenul care îl însoțea pe Florin Pitic. Acesta, tot un tânăr din Vicov, a fost audiat de polițiștii londonezi. Agresorii au fugit imediat ce tânărul a căzut la pământ și a rămas nemișcat.

Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani. Băiatul plecase la Londra pentru a lucra și a face un ban, iar toată lumea este convinsă că agresiunea a plecat de la un conflict spontan, izbucnit în stație, provocat de agresori.

Presa londoneză a titrat, în edițiile online de ieri, câteva rânduri despre crima din stația de metrou. „Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil. Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, a transmis un oficial al poliției londoneze, scriu cei de la stiridiaspora.ro

loading...

Tânărul care a murit provine dintr-o familie numeroasă din Vicovu de Sus. Acesta mai are două surori și un frate în Italia și încă un frate în Noua Zeelandă. Un alt frate era cu el în Anglia, iar acasă ar mai fi o soră și un frate. La Vicovu de Sus – Laura stau și părinții băiatului mort la o vârstă atât de fragedă, în condiții violente. La Vicovu de Sus se mai știe că tânărul a mai avut doi frați care au murit în Germania, tot în împrejurări violente. Tânărul a învățat la Grupul Școlar „Ion Nistor” Vicovu de Sus și urma să împlinească 21 de ani luna viitoare. Prietenii și cunoștințele care se află la Londra așteaptă acum ca autorii să fie prinși și trași la răspundere cât mai repede, scriu cei de la romanii.london citând Monitorul de Suceava.

1 Comment

  1. De asta am 6 ani de cand sunt in uk….dar niciodata nu am avut dorinta de a sta printre romani…Romanii iesiti din tara lor nu mai au nici.un fel de constiinta si nici.un sentiment uman de a proteja si a ajuta.
    Romanul iesit in lume se crede rege din cauza lipsei de informatie crede ca tot ce vede i se cuvine si mai ales sa puna stop unei vieti de om plecat de langa cei dragi.Nu sunt rasist si nu imi urasc tara sau rasa….dar asta e la fel ca o reactie chimica..romanul in tara lui e cel mai bun si voitor de bine din cauza ne ajunsurilor….dar odata iesit in lume si se deschid cate o usa doua..au uitat cine sunt si cea ce fac….conteaza doar acea secunda care ai pune sangele in miscare….necontand cata prostie da dovada…oricum toate faptele care le facem….se intorc inzecit si nu conteaza bune rele….ele vin inapoi….am vazut roman injucnghiat in mijlocul trecerii de pieton in burnt oak acum vreo 4 ani….deci ce pretentii sa ai….dar autoprotectia trebuie sa fie sus intotdeauna mai ales cand esti prin preajma romanului care stie cum gandesti unde te duci ce faci ce muncesti si ce te caci….romanul tot roman e….un drac cu chip de om….

1 Trackback / Pingback

  1. LONDRA - Au fost ARESTAŢI românii care l-au UCIS în bătaie pe Florin Pitic, din Vicovu de Sus, judeţul Suceava - Ştiri de Actualitate!

Comments are closed.