VIDEO: Şi-a dat FOC la MAŞINĂ de supărare că iubita i-a răspuns la telefon în timp ce era “OCUPATĂ” cu altul

Un incident “haios” dar în acelaşi timp foarte “dramatic”, s-a petrecut în data de 2 martie 2019, în jurul orei 16:00, în localitatea Girov din judeţul Neamţ. Un bărbat în vârstă de 37 de ani, si-a dat foc la propria maşină în curtea casei, după ce și-a sunat concubina, iar femeia i-a răspuns la telefon în timp ce întreţinea relaţii intime cu alt bărbat, scriu cei de la ziarpiatraneamt.ro

Bărbatul nu dorea decât să o atenţioneze pe concubina lui că nu are grijă de una dintre fetele ei. Omul aflase că una dintre fetele ei, minoră, dintr-o altă relaţie, are încărcate filmuleţe pe Internet, în timp ce întreţine relaţii sexuale orale cu un individ.

Bărbatul, în acel moment a văzut negru în faţa ochilor, a ieşit în curtea casei unde avea parcată maşina marca Audi şi i-a dat foc. Pentru că focul devenise destul de violent, la fața locului s-au deplasat două autospeciale de pompieri care au lichidat incendiul înainte ca acesta să se extindă la casă, scriu cei de la observator.tv

”Sâmbătă, 02.03.2019, la ora 16:19, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui incendiu la un autoturism în localitatea Girov.

La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, care au stins incendiul”, potrivit ISU Neamţ. În urma incidentului, maşina a ars în întregime.

loading...

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul ziarpiatraneamt.ro