O fetiţă de 2 anişori a MURIT, pentru că PĂRINŢII au otrăvit-o cu calmante, ca să nu mai plângă de durerea bătăilor primite

Eve Leatherland era o fetiţă ce încă nu împlinise doi anişori şi despre care se poate spune că a avut o viață scurtă și foarte violentă. Trupul neînsufleţit al fetiţei a fost descoperit de poliţişti, aceştia fiind speriaţi de faptul că pe corpul micuţei erau foarte multe urme de violenţă fizică, ceea ce a dus la începerea unei anchete minuţioase, scriu cei de la a1.ro

Imediat, oamenii legii au dispus arestarea mamei fetiţei, dar și pe iubitul acesteia, după ce au descoperit că cei doi sunt autorii oribilului gest.

Poliţiştii britanici care au anchetat acest caz, au stabilit că decesul a survenit în urma otrăvirii cu un medicament foarte puternic, ce a fost administrat micuţei care mai avea două luni şi împlinea vârsta de doi anişori şi care plângea mereu din cauza rănilor provenite de la bătăile primite.

Cum s-a întâmplat totul? Mama victimei, Abigail Leatherland și iubitul acesteia, Curd i-au dat fetei codeină, un medicament care li se administrează adulților, iar doza i-a fost fatală. La autopsie s-a constatat că micuța avea mai multe oase rupte, afecțiuni la ficat provocate de lovituri, dar și capul spart.

După interogatoriu, cei doi și-au recunoscut faptele și au dezvăluit că i-au dat codeină pentru a o adormi: Plângea foarte tare din princina rănilor și nu știam cum s-o oprim. Așa că i-am dat un calmant”, au declarat cei doi.

loading...

În urma anchetei realizate de către organele abilitate, se pare că Abilgail și Curd vor petrece ani grei în spatele gratiilor pentru terifianta faptă de care au fost capabili.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro