Un român de 40 de ani a MURIT în Italia, după 17 zile de agonie pe patul de spital.

În data de 21 februarie 2019, un român a suferit un accident de muncă, prăbuşindu-se de la o înălţime de 6 metri, de pe o schelă instalată pe un șantier situat între localitățile Giugliano și Parete din provincia Caserta.

Potrivit celor de la cititulnudoare.ro care citează InterNapoli.it, muncitorul român în vârstă de 40 de ani s-a stins din viață în dimineața zilei de duminică, 10 martie 2019, după 17 zile de agonie pe patul de spital.

Presa italiană relatează faptul că muncitorii români, colegii celui accidentat, l-au transportat imediat la spital, numai ca acolo au declarat medicilor că românul nostru a fost victima unui accident auto, fiind lovit de o mașină.

Nefiind convinși de cele spuse de colegii bărbatului român și având în vedere că rănile suferite de victimă nu erau compatibile cu un accident de mașină, medicii au chemat Poliția pentru a investiga asupra cazului.

În scurt timp, anchetatorii au descoperit că muncitorul român căzuse, de fapt, de la o înălțime de circa 6 metri, de pe o schelă instalată pe un șantier situat între localitățile Giugliano și Parete din provincia Caserta.

loading...

Conaționalul nostru, care era rezident în localitatea Parete, a fost internat în stare foarte gravă la spitalul Sant’Anna e San Sebastiano din Caserta, dar în ciuda tuturor eforturilor din partea medicilor pentru a-i salva viața, bărbatul a decedat în cursul dimineții de ieri, după 17 zile de agonie pe patul de spital.

Procuratura din Caserta a dat ordin să fie executată autopsia asupra trupului neînsuflețit al muncitorului român, urmând apoi ca acesta să fie pus la dispoziția familiei pentru funeralii.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul cititulnudoare.ro