VIDEO – Un ieşean s-a “tâlhărit” singur de 1.100 lei, apoi a chemat poliţia, fără să ştie că este filmat

Un tânăr de 34 de ani din Iaşi a pierdut la jocurile de noroc, frumoasa sumă de 1.100 lei. Supărat şi cu gândul că îl va certa soţia pentru prostia făcută, s-a gândit să-şi însceneze propria tâlhărie, scriu cei de la observator.tv

Totul s-a întâmplat în noaptea de 8 spre 9 martie, atunci când bărbatul a ajuns în faţa uşii apartamentului, şi-a aruncat portofelul gol pe scara blocului, apoi s-a trântit şi el pe jos, după care a sunat de urgenţă la poliţie să declare furtul banilor.

Fără să ştie, camerele de pe scara blocului au înregistrat toată faza cu închipuita “tâlhărie”.

“În urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Din cercetările efectuate ulterior de către polițiști, s-a constatat faptul că, bărbatul de 34 de ani, ar fi determinat-o pe soția sa să sesizeze instituțiile competente cu privire la faptul că, în timp ce el s-ar fi aflat în scara blocului, ar fi fost victima unei infracțiuni de tâlhărie calificată. Fiind audiat, bărbatul a susținut faptul că ar fi fost victima infracțiunii”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Iaşi.

După ce au văzut imaginile, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Iași l-au anunţat pe tânăr că din victimă s-a transformat în infractor şi este cercetat pentru comiterea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

loading...

Sursă VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv