VIDEO – Un pensionar italian de 85 de ani a fost “prăduit” de 20 de mii de euro, de o româncă focoasă, mai tânăra cu 35 de ani

Un caz deosebit de “straniu” s-a întâmplat în Italia cu ceva vreme în urmă. Un pensionar pe numele real, Antonio, de 85 de ani, din localitatea Gela, provincia Caltanissetta, a ajuns să fie escrocat de o româncă mult mai tânără decât el. Ce s-a întâmplat de fapt?

Sicilianul Antonio de 85 de ani, a crezut că va avea parte de o ultimă iubire, atunci când a cunoscut-o pe românca mai tânără cu un 35 de ani. Însă speranțele s-au spulberat rapid. Nu înainte, însă, de a-l lăsa fără o sumă uriașă de bani, scriu cei de la observator.tv

De supărare, acesta a venit la o emisiune de televiziune a postului Canale 5 şi a reuşit să-şi spună tot oful care îl măcina încet dar sigur.

Femeia l-a ademenit cu promisiuni deșarte, iar bărbatul a crezut fiecare cuvânt auzit.

“Mi-a cerut 20.000 de mii de euro, spunându-mi că trebuie să cumpere o casă în România. Am fost împreună opt luni și am crezut-o”, a mărturisit el. Românca i-a promis că se vor căsători.

loading...

“Ți-a spus că e și ea îndrăgostită? Cum a reușit să obțină toți acești bani de la tine”, l-a întrebat Barbara d’Urso, prezentatoarea emisunii “Pomeriggio Cinque”, de pe Canale 5.

Replica bătrânului a fost pe cât de simplă, pe atât de dureroasă. “Casa costa 15.000 de euro. Mi-a spus că ne vom căsători și că vom trăi împreună acolo. M-am lăsat convins de ea, eram îndrăgostit”, a mărturisit Antonio.

Finalul a fost previzibil. Femeia a plecat cu banii să cumpere casa în România, după care nu i-a mai răspus, asta deși bătrânul îi tot cerea fotografii cu locuința.

Sursa VIDEO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv