Dănuţ are doar 10 luni şi a fost abandonat de mamă la naştere. Bunica lui are nevoie de ajutorul nostru, ca să-l crească

Un băieţel este crescut de bunica lui încă de la naştere, într-o casă din comuna Traian, judeţul Ialomiţa. Cu toate că are doar 10 luni şi nu înţelege greutăţile vieţii, acesta este mereu cu zâmbetul pe buze datorită bunei îngrijiri date de bunica lui, scriu cei de la observator.tv

Dănuţ creşte frumos, dar pe lângă dragostea bunicii lui, mai are nevoie şi de lucruri materiale pentru care nu sunt posibilităţi financiare pentru a fi realizate.

Bebeluşul a fost abandonat încă de la naştere şi acum este crescut doar de bunică, fiind vizitat foarte rar de cea care trebuia să-i fie mamă.

Bunica şi-ar da şi sufletul pentru ca Dănuţ să poată avea toate cele necesare, dar nu îşi permite să îi cumpere lapte, haine sau pamperşi.

Văzând că se descurcă greu cu banii, vecinii femeii au lansat un apel pe Facebook, pentru ca micuţul să poată avea cele necesare.

loading...

“Astăzi este despre el,un înger de băiețel aflat în grija bunicii lui. Eu sunt Dănuț, am doar 10 luni. Nu înțeleg prea multe, însă știu că bunica nu are posibilitatea de a ma ajuta. Așa că, vă rog pe dumneavoastră, cei ce binevoiesc sa ma ajute, ar putea sa o faca cu: lapte, pamperși numarul 6 și hăinuțe. Mână de la mână am putea să ajutăm acest băiețel. Vă rog, oameni cu suflet mare, ajutați cu orice puteți acest copilaș! Cei care doresc să ajute, o pot face personal sau la Magazinul lumea copiilor (Zona Feroviarul bl z1 parter!) Slobozia”, se arată în postarea de pe Facebook.

Dănuţ nu primeşte alocaţia de la stat, dar autorităţile locale au promis că vor face tot posibilul ca bunica să poată intra în posesia banilor ce i se cuvin.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informatii interesante pe portalul
observator.tv