La 31 de ani, o femeie a ajuns de URGENŢĂ la SPITAL, după o partidă de AMOR NEBUN! Ce surpriză au avut medicii …

Medicii au fost şocaţi după ce o femeie a ajuns la spital în urma unui “AMOR NEBUN”, alături de partenerul său. Incidentul nedorit s-a întâmplat în localitatea Alicante din Spania, scriu cei de la a1.ro

Într-una din zile, la gamera de gardă a venit o femeie de 31 de ani, care acuza probleme respiratorii și stări de rău.

Văzând că femeia nu se simte tocmai bine, au analizat atent situația şi au ajuns la concluzia că pacienta tocmai suferise un șoc anafilactic.

Întrebată la ce este alergică, ea a dezvăluit că are intoleranță la penicilină, dar că nu luase niciun medicament de acest tip în ultimele zile. Toată lumea se întreba acum, de ce fix după partida fierbinte de sex, femeia a ajuns la spital.

Atunci, unul dintre doctori l-a luat pe partenerul femeii la întrebări și astfel a aflat că el luase penicilină pentru a trata o infecție a urechii, chiar cu puțin timp înainte de partida de sex.

loading...

După momentele fierbinți în care a încercat să-și satisfacă iubitul, lichidul seminal al bărbatului cu care femeia a intrat în contact a produs apariția șocului anafilactic, fiindcă avea urme de penicilină!

Este primul caz de acest fel înregistrat vreodată și medicii spun că întâmplarea femeii ar putea servi drept semnal de alarmă pentru restul oamenilor.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro