Un italian de 68 de ani a fost ÎNŞELAT cu 100.000 €, de o blondă din Roman, care i-a promis iubire eternă

Nimic nou sub SOARE! Cazul blondinei din Roman este unul tipic românesc şi se regăseşte destul de des, printre alte zeci de cazuri trăite de italienii dornici de tinere frumoase din România, scriu cei de la observator.tv Lorenzo Fagnoni este un bărbat italian în vârstă de 68 de ani, care a fost înşelat cu 100.000 de euro, timp de nouă ani, de o tânără blondă din Roman, mai tânără cu aproape 30 de ani.

Aceştia s-au întâlnit pentru prima în anul 2007, într-un restaurant din oraşul Roman, iar tânăra şi frumoasa Ramona, l-a fermecat iremediabil pe italianul mai “puriu” cu 30 de ani decât ea.

“Am cunoscut-o pe Ramona, în februarie 2007, la Restaurantul Lebăda din orașul Roman, unde am servit masa, alături de niște prieteni. Am aflat atunci că, la acel moment, ea nu avea loc de muncă, deoarece numai ce revenise din Japonia, unde mi-a spus că ar fi lucrat într-un restaurant. Pe parcurs am aflat că, de fapt, ea lucrase într-un club de noapte”, a declarat italianul pentru gorjeanul.ro.

În acel timp, italianul era angajat al unui ONG care se ocupă de copiii din Africa, plecând din România imediat după ce a cunoscut-o pe Ramona.

Italianul a explicat că tânăra blondă din Roman i-a promis că se vor căsători atunci când bărbatul se va întoarce din Africa, dar şi că are nevoie de bani pentru a-şi construi o casă.

loading...

Drept urmare, între 2007 şi 2016, Lorenzo i-a trimis Ramonei, direct sau prin intermediul mamei fetei, aproximativ 100.000 de euro.

Concret, bărbatul a trimis bani de 281 de ori, sumele exacte fiind de 64.753 de dolari şi 31.370 de euro.

În anul 2016, italianul s-a întors în România, însă Ramona a rupt orice legătură şi l-a anunţat că relaţia lor s-a încheiat.

Atunci şi-a dat seama bărbatul că a fost înşelat cu 100.000 de euro, motiv pentru care a dat-o în judecată pe tânăra blondă din Roman, dar şi pe mama acesteia.

În plus, bărbatul a depus o plângere penală împotriva fetei, sub acuzaţia de înşelăciune.

Dosarul deschis de Poliţia Roman a fost clasat. Totuşi, italianul a obţinut o redeschidere a dosarului după ce Tribunalul Neamţ a decis că dosarul să fie retrimis la procuror pentru o anchetă corectă.

Cercetările au continuat să fie tergiversate, astfel că poliţiştii din Roman şi procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ au clasat, din nou, cauza.

Conform ultimilor date, italianul a contestat ordonanţa de clasare, iar pe 12 aprilie 2019, Judecătoria Roman va analiza cererea bărbatului.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv