Un băieţel plânge în Italia că a rămas singur pe lume. Nu are tată, iar mama și sora s-au prăpădit într-un accident

O mamă din Italia a dezvăluit de curând o dramă pe care o trăieşte un băiat care este în clasă cu fiica ei. Într-una din zile, fata ei a venit acasă cu lacrimi în ochi, iar atunci a fost momentul în care aceasta a aflat de drama prin care trece băieţelul român. Băiatul a rămas fără tată, iar mama și sora mai mică au murit într-un accident rutier, scriu cei de la observator.tv

Maria Teresa Valente, o italiancă din Manfredonia, oraș din sud-estul peninsulei a trimis o scrisoare către ziarul La Repubblica, scriind acestora povestea tristă a elevului român.

”Se roagă la Dumnezeu să i le aducă înapoi”

La şcoală, profesorii au rugat elevii să vorbească despre ei, ce simt ei în interior, precum şi despre problemele ce le macină sufletul. Atunci, elevul român s-a ridicat și și-a spus povestea.

”Acest coleg a spus cu voce tare că e supărat pe Iisus pentru că nu mai are tată de ceva vreme și pentru că anul trecut, mama și sora lui mai mică au murit într-un tragic accident de mașină. Și a spus că se simte răvășit în interior și că inima îi e sfâșiată în bucăți. Îi este așa de dor de mamă, încât simte că înnebunește. Și se roagă la Dumnezeu ca să-i aducă mama și sora înapoi sau să-l ducă pe el cât mai repede la ele”, scrie italianca.

loading...

După ce au aflat poveste de viaţă a elevului român, ”copiii au tăcut”

Declarația băiatului român a avut un impact extrem de puternic asupra colegilor lui, mai spune Maria Teresa Valente.

”În clasă, copiii au făcut liniște totală. Și cei mai năzdrăvani s-au oprit din a-și trage de cozi colegele de bancă, cei mai gălăgioși au tăcut. Cel mai timid din clasă s-a ridicat și l-a îmbrățișat”, dezvăluie Maria Teresa Valente.

Italianca a dat câteva detalii și despre familia băiețelului român.

”Copilul este român și locuia cu familia lui într-o zonă rurală, în apropiere de Manfredonia. Mama sa lucra în agricultură, pe câmp, dar celorlalți copii nu le păsa de el”, mai scrie italianca. În scrisoare, ea dezvăluie și surpriza emoționantă pe care colegii de clasă au pregătit-o elevului român, după ce și-a spus povestea.

”În ziua următoare, ei au pregătit un poster pentru micul lor prieten, cu o inimă uriașă, cu un mesaj simplu, dar profund: Te iubim! Fiica mea plânge, iar eu, de asemenea, sunt emoționată”, spune Maria Teresa Valiente.

Scrisoarea mamei italience a fost prezentată într-un articol al ziarului La Repubblica, intitulat Povestea unui copil care plânge.

In fotografie nu este baietelul, fiind doar o imagine sugestiva. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
observator.tv