INCREDIBIL! Un MEDIC din România a operat gratis la un spital privat, doi pacienți în stare foarte gravă

Un medic din România salvează vieţi fără să predindă avantaje materiale. Este până la urmă o “minune” care a picat ca o mană cerească pentru cei care aveau nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă.

Radu Zamfir impresionează din nou prin altruismul de care dă dovadă! Dacă la tragedia din Apuseni, a încercat din răsputeri să îşi salveze colegii aflaţi în aeronava groazei pilotată de Adrian Iovan, acum, la patru ani de la acea nenorocire, medicul a decis sa opereze pro bono câţiva bolnavi aflaţi în stare critica, scriu cei de la hashaberler.site

În 20 ianuarie 2014, Radu Zamfir devenea în faţa opiniei publice din ţara noastră un adevarat erou, după ce un avion de mici dimensiuni cu cadre medicale s-a prăbuşit în munţii Apuseni. Doctorul a fost atunci persoana care a reuşit să îi menţină în viaţă pe colegii săi până cănd echipele de salvare au ajuns în zonă şi, practic, i-a ajutat să trăiască.

Ce s-a întâmplat atunci?

Avionul de tip BN2, care transporta o echipă de medici de la Bucureşti spre Oradea, se prăbușește într-o pădure înghețată din Munții Apuseni.

loading...

Aparatul de zbor era pilotat de Adrian Iovan, iar copilot era Răzvan Petrescu.

Echipa medicală, formată din dr. Radu Zamfir de la Institutul Fundeni, dr. Valentin Calu de la Spitalul Elias, dr. Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sfânta Maria”, dr. Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuș și Aurelia Ion, voluntar, studentă în anul V la Institutul de Medicină Militară din București, mergea la Oradea pentru prelevarea unor organe de la o donatoare de peste 60 de ani, care suferise un accident vascular cerebral.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
hashaberler.site