ITALIA! O româncă de 32 de ani a fost GĂSITĂ MOARTĂ în locuința sa din cartierul Villagio Badia

Tragedie mare printre cei care fac parte din comunitatea românească din Italia. Ce s-a întâmplat? O tânără româncă de numai 32 de ani din Brescia/Lombardia, a fost găsită fără suflare în locuința sa din cartierul Villagio Badia, în după-amiaza zilei de duminică, 17 martie 2019, scriu cei de la rotalianul.com

Conform primelor informații relatate de presa locală, conaționala noastră nu mai dădea niciun semn de aproape 24 de ore, iar familia sa, îngrijorată, a alertat autoritățile.

La locuința femeii s-au prezentat pompierii care au pătruns în apartament printr-o fereastră și au găsit-o pe tânăra româncă fără viață, întinsă pe podea.

Deși au fost chemate imediat ajutoarele medicale de pe ambulanță, pentru femeia româncă de 32 de ani nu s-a mai putut face nimic, iar acum carabinierii investighează pentru a descoperi cauza exactă a decesului, care pare a fi învăluită în mister pentru moment.

O posibilă cauză, spun cei care investighează, ar fi că femeia a decis să-și ia viața și în acest sens anchetatorii stau de vorbă cu familia și prietenii tinerei noastre conaționale pentru a înțelege dacă a dat vreodată semne că ar fi avut această intenție.

loading...

Din primele investigații desfășurate în apartamentul româncei nu s-au găsit semne de efracție sau de violență, mai spun carabinierii.

Autor articol: Mihai Diaconu Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea romqnilor din străinătate, pe portalul rotalianul.com