Mihai Căldăraru a fost invitat astăzi la București TV, unde a vorbit despre proiectele Asociației „MicNews”

Preşedintele Asociației „MicNews”, Mihai Căldăraru, a fost invitat astăzi în emisiunea “București Alaturi de Tine”, realizată de Ștefan Apostol, la postul de televiziune BucureştiTV.

În emisiune, Mihai Căldăraru a vorbit despre începuturile asociaţiei pe care cu mandrie o conduce, dar şi de faptul că fiind crescut în instituţiile statului, a primit o educaţie frumoasă de la foştii profesori, care l-au inspirat să facă fapte bune pentru semenii din jurul său.

Preşedintele MicNews a vorbit despre toate campaniile caritabile pe care le-a realizat în trecut, dar şi despre campania “Dar din Dar se face Rai”, ce va fi lansată în data de 15 mai 2019.

Proiectele Asociației „MicNews” sunt multe şi diverse, iar realizarea lor nu se poate face decât cu ajutorul oamenilor de bine care sunt dispuşi să sponsorizeze acţiunile caritabile viitoare.

Campania Sărăcia Distruge Omenia a fost şi este una de succes, iar beneficiarii acesteia au fost copiii şi bătrânii din Centrele şi Căminele de Bătrâni din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

loading...

Mihai Căldăraru a ţinut să mulţumească celor care l-au invitat în emisiune şi nu în ultimul rând, tuturor celor care şi-au arătat disponibilitatea de a ajuta la realizarea proiectelor caritabile pe care le desfăşoară Asociația „MicNews”.