ROMA – Bebeluşul unei românce de 21 de ani a fost găsit MORT în pătuţul lui, de o vecină. Mama plecase în Franţa

O dramă fără margini trăieşte în acest moment o familie de tineri români din Roma, Italia. O mămică tânără de 21 de ani, s-a certat la telefon cu soţul său şi apoi a plecat împreună cu mama ei în Franţa, pentru rezolvarea unor probleme de familie, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Vecina ei de apartament în vârstă de 63 de ani, trebuia să aibă grijă de bebeluş. În momentul când aceasta a mers la pătuţul unde era micuţul, a observat cu stupoare că din nasul bebeluşului curgea sânge.

A sunat imediat la numărul de urgenţe 118 pentru ca să vină salvarea şi cadrele medicale. Copilul era fără viaţă şi a fost găsit ghemuit într-o poziţie nefirească, în apartamentul din complexul rezidențial Le Salzare.

Ea a mărturisit că mama, o româncă în vârstă de 21 de ani, i-a lăsat copilul în grijă şi a plecat, dar nu a ştiut să dea mai multe detalii, mama fiind plecată de acasă de 6 zile.

Poliţia din Tor San Lorenzo l-a înştiinţat pe tatăl copilului. Românul, fiind şocat de veste a venit imediat în Italia pentru a înţelege ce se întâmplă. El a recunoscut că s-a certat la telefon cu soţia sa, dar că nu ştia că aceasta a plecat, informează ilmessaggero.it.

Medicul legist care a cercetat cazul, nu a găsit semne de violență pe corpul micuţului și ar fi atribuit moartea cauzelor naturale.

Luni de dimineaţă tânăra s-a prezentat la poliţie şi a spus că a fost plecată în Franţa, împreună cu mama ei, pentru a rezolva mai multe probleme de familie. Tânăra a confirmat că a lăsat copilul în grija conaţionalei ei, o vecină, alături de care împărţea apartamentul în care locuia.

Medicii au efectuat între timp şi autopsia micuţului şi au stabilit că acesta a suferit de moarte subită în somn.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalulgazetaromaneasca.com