Şi-a omorât fetiţa de 3 ani lăsând-o încuiată în maşină, la 37 de grade, în timp ce făcea “amor” cu şeful, în casă

Un caz deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu trei ani, atunci când o fostă poliţistă din SUA şi-a lăsat copilul să moară sufocat într-o mașină încinsă de soare, în timp ce ea făcea “amor” cu șeful ei, scriu cei de la stirileprotv.ro

Astfel, Cassie Barker, o fostă polițistă din Mississippi, şi-a admis luni vinovăția la acuzația de neglijență criminală în cazul morții fetiței ei de 3 ani şi riscă acum 20 de ani de închisoare.

Totul s-a petrecut în anul 2016, atunci când Cassie și-a lăsat copilul încuiat în mașina ei de poliție, în timp ce ea întreținea relații intime cu un superior, în locuința acestuia, relatează CBS News.

În ziua fatidică, femeia care era pe atunci agent de poliție, s-a dus la finalul turei să discute cu supervizorul ei, Clark Ladner, dar a ajuns să facă dragoste cu el. După consumarea relaţiei intime, ea a adormit timp de 4 ore în locuința şefului.

Orele se scurgeau în defavoarea fetiţei ei care era încuiată în mașină cu aerul condiționat pornit, dar setat să nu scoată afară aerul, unde erau în jur de 37 de grade Celsius.

loading...

În momentul când s-a reîntors la mașină, și-a găsit fiica inconștientă, cu o temperatură a corpului de 41 de grade Celsius. Medicii nu au putut să o salveze.

Fetița a mai fost lăsată singură în mașină și în trecut iar procurorii cer o pedeapsă de 20 de ani de închisoare. Sentința va fi anunțată în cazul ei pe 1 aprilie.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stirileprotv.ro