VIDEO – Tânăra românca Nicoletta Indelicato a fost găsită MOARTĂ pe câmp, înjunghiată de şase ori şi arsă cu ţigara

Momente incredibile şi terifiante au trăit cei care o cunoşteau pe românca Nicoletta Indelicato. Povestea tinerei ucise este una cruntă, aceasta fiind înfiată din România, de o familie de italieni, pe când avea 5 ani de zile, scriu cei de la observator.tv

Tragedia a început în noaptea de marţi spre miercuri, când Nicoletta Indelicato a fost găsită moartă pe un câmp din Sant’Onofrio, lângă Marsala.
Crima fiind aşa de terifianta a atras atenţia publicaţiilor din întreaga Italie, iar în scurt timp au apărut noi informaţii despre crima a cărei a cărei victimă a căzut tânăra româncă Nicoletta Indelicato. Nu a trecut mult timp şi s-a descoperit că, principalii suspecţi sunt o altă româncă şi iubitul ei italian.

Margareta Buffa, o româncă de 29 de ani, şi iubitul ei italian, Carmelo Bonetta, de 34 de ani, au fost arestaţi, fiind acuzaţi că au omorât-o pe românca rezidentă în Marsala, provincia Trapani.

Ei sunt presupuşii criminali ai Nicolettei, românca torturată şi arsă de vie în Italia. După ce au ucis-o, cei doi iubiţi s-au dus să danseze.

Tânăra de 25 de ani fusese dată dispărută de familie, în ziua de duminică. După mai multe ore de investigaţii, s-a stabilit că Carmelo Bonetta a fost cel care i-a dus pe carabinieri la locul crimei.

loading...

Fără sa stea prea mult pe gânduri, Margareta Buffa, arestată pentru crimă, susţine că nu-şi aminteşte nimic de noaptea de sâmbătă spre duminică.

Spune că s-a trezit pe la ora 2.00 dimineaţa, duminică, în casa lui Carmelo, apoi au mers la dans. Povestea ei, însă, nu i-a convins pe anchetatori, scriu cei de la tp24.it.

Procurorii au refăcut filmul teribilei crime, şi, punând cap la cap declaraţiile tuturor celor audiaţi, au ajuns la concluzia că Margareta Buffa şi iubitul Carmelo Bonetta au mers la dans după ce au omorât-o pe Nicoletta Indelicato. Românca a murit în chinuri groaznice

Între Nicoletta Indelicato şi Margareta Buffa, ambele românce adoptate de familii siciliene, existau tensiuni, motivul crimei fiind, se pare gelozia.

Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată pe o reţea de socializare, însă, persoane din anturajul celor două susţin că românca de 25 de ani ar fi flirtat, la un moment dat cu Bonetta, lucru care a înfuriat-o pe Buffa.

Potrivit freepressonline.it, care citează ANSA, Buffa şi Bonetta au atras-o pe Nicoletta pe câmpul din Sant’Onofrio, au bătut-o, au înjunghiat-o de cel puţin şase şase ori, au ars-o cu ţigara, apoi i-au dat foc.

Potrivit medicilor legişti care s-au ocupat de caz, au declarat ca este posibil ca fata să fi fost incendiată când era încă în viaţă.

Carabinierii şi procurorii din Marsala sunt convinşi că, imediat după ce au ucis-o pe fată, criminalii au încercat să ascunsă fapta, îngropând cadavrul.

Sursă VIDEO. Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinatate, pe portalul observator.tv