O tânăra a născut trei copii, apoi i-a omorât pe rând, după care le-a ascuns cadavrele în podul blocului

În anul 2017, un caz deosebit de grav zguduia întreaga opinie publica din România. Era vorba despre o tânără mamă din Bistriţa care a fost reţinută, după ce a fost acuzată pentru omor deosebit de grav, scriu cei de la a1.ro

Conform anchetatorilor, femeia a fost gravidă de 3 ori cu un bărbat cu care avea o relaţie de mai bine de 10 ani, însă ar fi ascuns sarcinile şi nici nu le-a urmărit evoluţia. Femeia a făcut toate cele trei naşteri fără să fie asistată de un cadru medical de specialitate.

După fiecare naştere, aceasta a ascuns cadavrele bebelușilor în pod, pentru a scăpa de pușcărie.

Acum, după doi ani de la terifiantele crime, femeia a primit 25 de ani de puşcărie şi va sta în spatele gratiilor, au hotărât judecătorii, fapta ei fiind încadrată la omor calificat şi omor deosebit de grav.

Femeia din Bistriţa a fost condamnată ieri la 25 ani de închisoare, potrivit hotărârii Tribunalului din Bistriţa Năsăud, însă decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată printr-un apel, în decurs de 10 zile de la comunicare. Cei 3 bebeluşi au fost născuţi, ucişi, şi mai apoi ascunşi în podul blocului în care aceasta locuia.

loading...

Conform procurorilor, după toate acestea, femeia a mai dat naştere şi celui de-al 4-lea copil.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro