La doar 19 ani, a hotărât să renunţe la iubita lui de 77 de ani şi s-a căsătorit cu una mai tânără, de doar 72 de ani

O poveste aproape ireală, dar adevărată, se întâmplă acum în Tennessee, SUA. Tânărul Gary Hardwick în vârstă de 19 ani, a renunțat la o relație cu o doamnă în vârstă de 77 de ani, pentru a se căsători cu una puțin mai tânără, în vârstă de 72 de ani, scriu cei de la stirinebune.gsp.ro

Mai mult, cei doi s-au cunoscut la înmormântarea fiului Almedei Errell, femeia în vârstă de 72 de ani. Ulterior, el i-a cerut o întâlnire, iar mai apoi au ajuns să se căsătorească.

„Niciodată nu mi-au plăcut femeile tinere. Mereu am fost atras de femeile în vârstă. Primul lucru care m-a atras la Almeda a fost frumusețea ei, ochii ei albaștri şi personalitatea ei. Cu toată ființa m-a acaparat din prima zi”, a spus Gary, care e chiar mai tânăr decât nepoții soției sale.

Pe de altă parte și Almeda pare fericită cu această relație. „Am fost măritată timp de 43 de ani, dar din căsătoria mea au lipsit săruturile, îmbrățișările, romantismul. Iubirea mea actuală e ca un vârtej. Mereu ne complimentăm și ne sărutăm. Ne bucurăm de relația noastră.”, a spus ea, conform libertatea.ro.

Cei doi au declarat că nu au întreținut relații sexuale până în noaptea nunții.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
stirinebune.gsp.ro