Mihai Căldăraru a avut o întâlnire cu Alexandru Baicu – Ciudin şi Carmen Onel, de la organizaţia ALDE Sector 5 – Bucureşti

Astăzi, reporterul Mihai Căldăraru a avut o întâlnire cu Alexandru Baicu – Ciudin, Președinte ALDE Sector 5 – Bucureşti şi Carmen Onel, responsabil zonal al cartierelor Rahova și Ferentari. Încă de la început, Mihai Căldăraru a adus în discuţie problemele sociale legate de oamenii nevoiaşi, pentru care fiecare zi înseamnă o luptă pentru spravieţuire.

Este foarte bine cunoscut faptul că, în cartierele Rahova și Ferentari există o sumedenie de probleme ce îşi aşteaptă rezolvarea de ani de zile, iar acum se caută în principal, soluţii pentru toate problemele sociale urgente.

Doamna Carmen Onel, însoţită de Mihai Căldăraru, a mers în vizita la două cazuri sociale, pentru a discuta şi a vedea pe viu, problemele lor.

Prima familie era una formată din părinţi şi cei cinci copii ai lor. Aceasta locuieşte ilegal într-o camera dărăpănată din strada George Coşbuc, iar tatăl Constantin Mugurel, a povestit reporterului că nu poate beneficia de ajutorul dat de cei de la Direcţia Socială, din cauză faptului că, pentru imobilul unde aceştia trăiesc, nu există acte legale.

Cu toţii au fost luati în evidenţa celor de la Sectorul 5, apoi echipa s-a deplasat la familia Bodea, aici fiind mai multe persoane care locuiau tot în condiţii de sărăcie lucie. Copii nu avea hăinuţe, încălţăminte, iar fetiţa lor în vârstă de 12 ani, i-a povestit lui Mihai Căldăraru, că de multe ori când nu are bani de încălţăminte, merge şi cerşeşte pentru a face rost de bani.

loading...

Doamna Carmen Onel, le-a notat toate doleanţele celor vizitaţi şi acum se caută soluţia rezolvării măcar a problemelor principale de care aceştia au nevoie urgentă.

Rămâne ca timpul să treacă şi reporterul Mihai Căldăraru să ne ţină la curent aşa cum ne-a obişnuit, cu situaţia celor două familii vizitate astăzi de reprezentanţii ALDE Sector 5 – Bucureşti. Sursă VIDEO

Alexandru Baicu – Ciudin
PREȘEDINTE FILIALA ALDE SECTOR 5