Un tânăr a primit o fotografie de la iubita lui, cu mesajul: „te aştept acasă”. Să se laude la prieteni, a postat-o pe Facebook

O tânără îi era dor de iubitul ei şi a dorit să-i facă o mare surpriză trimiţându-i o poză cu ea, arătându-i cum este aşteptat acasă. El fiind atât de mândru de noua lui iubită, a postat pe Facebook fotografia primită, pentru a se lăuda la prieteni despre felul cum arată minunea de lângă el.

În câteva minute de la postare, imaginea cu iubita lui a devenit virală pe internet, fiind remarcată de toţi internauţii iubitori de frumos.

Trupul din fotografie devenea astfel o plăcere interzisă oricărui bărbat. Aceasta arată incredibil de bine, abdomenul, posteriorul, picioarele şi sânii fiind piesele ei de rezistenţă. Din imagine se vede clar că, tânăra merge foarte des la sala de fitness pentru că are un corp de invidiat de multe femei.

Ea nu a ştiut ce intenţii are iubitul ei şi se gândea că va fi destinată numai pentru el, fără să se gândească o clipă că în scurt timp va face să clocotească sângele tuturor celor care au un cont de Facebook.

Despre tip putem spune că este unul foarte norocos dacă ţinem cont că este aşteptat în fiecare seară de o asemenea frumuseţe. Sursă articol.