Un PREOT a BĂTUT CRUNT un băieţel de 11 ani, pentru că nu s-a închinat. Elevul a suferit comoţie cerebrală

O întâmplare deosebit de gravă s-a petrecut într-o şcoală din Botoşani, la ora de Religie, unde preda un preot. Acesta este acuzat că a bătut crunt un elev de 11 ani, în timpul orei. Copilul ar fi refuzat să se închine pentru că este penticostal, scriu cei de la observator.tv

Toţi copiii prezenţi în clasă au fost martori la scenele şocante pe care apoi le-au povestit părinţilor. Se pare că preotul, în timpul orei de Religie, şi-a pierdut cumpătul şi l-ar fi luat la bătaie pe elevul de 11 ani. Băiatul a ajuns acasă plin de sânge, iar părinţii au sunat la 112.

Băiatul a fost dat cu capul de pereţii clasei, fapt pentru care a suferit un traumatism cranian acut, comoţie cerebrală, fractură de perete anterior mastoidă stânga şi temporară stângă, fiind internat în Secţia de Pediatrie.

Conform reprezentanţilor ISJ Botoşani, pe perioada anchetei profesorul de Religie va preda în continuare, nefiind deocamdată declarat vinovat.

”L-a obligat să facă cruce şi baiatul nu a vrut. Nu numai al meu, mai mulţi băieţi că suntem la penticostali. Au venit şi mi-au spus. Uite aşa l-a prins, l-a dat cu capul de perete. L-a ţinut aşa, l-a luat de urechi şi l-a ţinut aşa nu ştiu câte minute şi l-a izbit cu capul de perete”, spune mama băiatului, potrivit căreia fiul ai a leşinat în faţa şcolii.

loading...

”Era plin de sânge. L-au găsit băieţii, de când stătea acolo, de juma de oră, jos, în rigolă. Şi copiii de clasa a patra aveau sticulţa cu apă şi l-au stropit cu apă, acolo. Şi în timpul acela trecea o maşină şi au zis băieţii că moare! Şi l-au pus în maşină şi mi l-au adus acasă”, a mai spus mama copilului.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalulobservator.tv