ITALIA – O menajeră româncă de 47 de ani a furat bijuteriile de aur ale familiei unde lucra, apoi şi-a pus poze cu ele pe Facebook

Povestea menajerei hoaţe din Parma, a ţinut prima pagină a ediţiilor online de ştiri şi a îngrozit opinia publică din Italia. Menajera româncă era angajată la o familie şi a fost atrasă de frumuseţea bijuteriilor pe care aceasta le avea, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Astfel, într-una din zile, îngrijitoarea a așteptat să rămână singură în casă și imediat după ce toţi cei din casă au plecat, femeia și-a pus în practică planul.

Românca a cotrobăit prin mai multe dulapuri și luat bijuteriile de aur, pe care le-a pus într-o pungă și apoi a fugit.

Proprietarii casei au observat imediat dispariția bijuteriilor şi au început să o caute românca de 47 de ani, pentru a-i cere explicații în legătură cu această problemă.

După câteva momente, aceştia şi-au dat seama că în apartament nu se mai găsea nimeni, iar menajera nu dorea să răspundă la apelurile telefonice pe care le primea de la ei.

loading...

Fără să se gândească prea mult, îngrijitoarea hoață, nu a rezistat tentației de a nu arăta toate bijuteriile prietenilor și cunoștințelor. Aceasta a postat câteva fotografii cu obiectele furate, direct pe Facebook.

Datorită fotografiilor cu bijuteriile furate, carabinierii au reușit să o identifice, iar proprietarii să o denunțe și să solicite înapoierea bunurilor furate.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalul gazetaromaneasca.com