Ultima ORĂ! Accident GRAV la MINA VULCAN. Un bărbat de 30 de ani se află în COMĂ la spitalul Petroșani.

Un grav accident de munca s-a întâmplat astăzi de dimineaţă la mina Vulcan, parte a Complexului Energetic Hunedoara (CEH), atunci când un bărbat de 30 de ani a fost prins de o surpare, scriu cei de la antena3.ro

Din primele informaţii, se pare că este vorba de un bărbat de 30 de ani, care a suferit multiple traumatisme, acesta fiind transportat în comă profundă la spitalul Petroșani.

„Pacientul de 30 de ani a fost găsit în stop respirator. A fost preluat de colegii de la SMURD, în stare de inconștiență și dus la CPU Vulcan, unde au început manevrele de resuscitare, apoi a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul Petroșani. Pacientul se află în comă profundă. Din primele date pe care le avem, pacientul a suferit un traumatism cranian sever, traumatism toracic și abdominal”, a declarat Călin Dumitrescu, purtător de cuvânt Serviciul de Ambulanță Gorj.

Tânărul angajat de numai 30 de ani, a fost prins într-o surpare a unui siloz de cărbune (construcție de mari dimensiuni înzestrată cu instalații speciale de uscare, de transport etc. care servește la depozitarea și păstrarea pe termen lung a unor cantități mari de produse – n.r.)

Minerul accidentat este salvator minier de circa 3 ani de zile.

loading...

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul
antena3.ro