Un bărbat și-a omorât copilul de 16 ani și soacra, apoi a dat casei. Motivul: RĂZBUNAREA pe soția plecată la muncă în Italia

O crimă fără precedent s-a petrecut în noaptea de 25 spre 26 martie, la Piatra Neamţ, pe strada Blanduziei, în zona Gării Vechi. În jurul orei 04:00 dimineaţa, Florin Petrache, 60 de ani, i-a înjunghiat pe copilul de 16 ani și pe bunica acestuia, respectiv mama fostei sale soţii, apoi a dat foc la casă, scriu cei de la gazetaromaneasca.com

Când au văzut flăcările, vecinii au sunat la 112. Astfel, se poate spune că un tată şi-a ucis copilul şi pe fosta soacră, motivul fiind se pare, răzbunarea. Fosta lui soţie, plecată la muncă în Italia, îl dăduse afară din casă.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că mobilul crimei a fost cu certitudine, locuința. Criminalul îşi construise o casă pe locul soacrei sale, care avea calitatea de proprietară a terenului. Cu anii, relațiile dintre aceştia s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere.

Soţia lui Florin Petrache se află la munca în Italia și acum un an a deschis acțiune de divorț, cu acceptul mamei ei, care încerca să pună mâna pe toată averea bărbatului.

Ce s-a întâmplat în noaptea aceea. Supărat şi cu nervii la pământ, Petrache s-a îmbătat și și-a ucis fiul și soacra. Pe amândoi i-a înjunghiat în zona gâtului, scurt, precis și mortal. Omorurile au avut loc pe la ora 4 dimineața. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința.

loading...

Vecinii spun că fiul lui Petrache era un băiat bun și talentat, care cânta la pian, clarinet și saxofon, și nimeni nu înțelege de ce a căzut și el victima conflictului dintre tatăl și bunica lui.

Floris Ludovico Petrache era elev în clasa a X-a la Liceul de Arte ”Victor Brauner” și membru al trupei Magic Band. Împreună cu formația lui, cânta la nunți. În timpul liber, participa și la diverse activități caritabile, în cadrul Asociației ”Născută Înger”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante despre comunitatea românilor din străinătate, pe portalulgazetaromaneasca.com