Tatăl MURIBUND a dorit să-si vadă fiica la absolvire, înainte să moară. A fost dus cu ambulanţa în curtea liceului …

O poveste de viaţă mai puţin obişnuită s-a întâmplat de curând în America, acolo unde un tată a avut ca ultimă dorinţă pe patul de moarte, să-şi vadă fiica adoptată cum participă la ceremonia de absolvire a liceului, a1.ro

Bărbatul Mark Patterson, fusese ani buni de zile, șofer pe autobuzul școlii unde învăța și fiica sa adoptată, însă viața acestuia s-a schimbat total după ce medicii i-au descoperit un cancer esofagian, care l-a doborât.

Boala a avansat într-un ritm galopant, iar medicii i-au spus că nu mai are mult de trăit la ultimul control la care fusese supus.

Pentru că nimic nu este imposibil, miercuri dimineața, bărbatul a fost luat cu ambulanța și dus în curtea liceului, pentru a participa la festivitate, astfel că Mark a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața sa.

În curtea liceului la care învață Chris, fiica sa, conducerea liceului și colegii fetei au organizat o festivitate de absolvire specială pentru ca bărbatul să-și poată vedea visul cu ochii.

loading...

Profesori, elevi și chiar părinți ai tinerilor au fost prezenți la evenimentul pus la cale cu această ocazie specială, iar Mark a privit totul cu lacrimi în ochi: „Acum pot muri liniștit. Mi-am văzut fata absolvind. Știu că a fost un eveniment organizat pentru mine, dar sunt fericit”, a spus texanul, care s-a fotografiat cu tânăra „absolventă”.

Sursă FOTO. Citiţi mai multe informaţii interesante pe portalul a1.ro